/ Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm is het perfecte middel om je potentiële klanten een indruk te geven van jouw bedrijf. Presenteer je product of dienst en laat zien waar je als bedrijf voor staat.

Over FilmSquare

Inmiddels heb ik dit blauwe cameraatje ingeruild voor het echte werk en maak ik professionele video- en foto content die bedrijven verder helpt. Inmiddels heb ik dit blauwe cameraatje ingeruild voor het echte werk

12x

Film wordt tot 12x vaker gedeeld online

10x

Goede film verhoogt de kans op conversie 10x

Vertel het verhaal van jouw bedrijf

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke verhaal. Onze missie is om dit verhaal krachtig over te brengen en je klanten te overtuigen. Bij Qart Media hebben we jarenlange ervaring in het produceren van bedrijfsfilms voor zowel particuliere bedrijven als Maatschappelijke organisaties.

We staan klaar om met je mee te denken en je te adviseren over hoe je (potentiële) klanten kunt benaderen.

Een bedrijfsfilm maakt van kijkers klanten

Met een bedrijfsfilm geef je potentiële klanten een uniek inkijkje in jouw bedrijf. Laat zien wat jullie als bedrijf te bieden hebben en waar jullie voor staan. Dankzij een sterke combinatie van beeld en geluid zijn onze films doelgericht met een focus op conversie en bereik.

Bedrijfsfilms zijn populairder dan ooit, en dat is niet voor niets. Film schept vertrouwen en is tot wel 82% aantoonbaar conversie verhogend!

Bedrijfsfilm

vanaf

€1499

Minimaal 1,5 minuut

Professionele VoiceOver

Drone opnames

4k kwaliteit

Muzieklicentie

Bedrijfsfilm

vanaf

€1499

Minimaal 1,5 minuut

Professionele VoiceOver

Drone opnames

4k kwaliteit

Muzieklicentie

// 02. Bedrijfsfilms

Voorbeelden

/ Vraagjes

Veelgestelde vragen

Inmiddels heb ik dit blauwe cameraatje ingeruild voor het echte werk en maak ik professionele video- en foto content die bedrijven verder helpt.

Wat is een bedrijfsfilm?

FAQ pijl

Een bedrijfsfilm is een film die bedrijven gebruiken om potentiële klanten een goede indruk te geven van het bedrijf. Het is meestal een video van 2 tot 3 minuten. Vaak laten ze de mensen achter het bedrijf zien en wordt er verteld over de geschiedenis. Een bedrijfsfilm is een zeer geschikt middel om te laten zien waar een bedrijf voor staat. Het doel is om de kijker een kijkje achter de schermen te geven, zodat ze meer over het bedrijf te weten komen en wellicht in toekomst overgaan tot conversie.

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken?

FAQ pijl

Gemiddeld kost een videograaf zo'n 1500 euro. Een beginnende videograaf zal rond de 800 euro vragen, terwijl een ervaren videograaf meestal meer dan 2000 euro vraagt. Hoeveel een videograaf precies kost is afhankelijk van de stijl, ervaring, werkwijze en de apparatuur die hij gebruikt. Maar onthoudt wel, er is voor elk budget een passende videograaf om jullie bruiloft te filmen!

Hoeveel uren moet ik een videograaf inhuren?

FAQ pijl

Om het verhaal van jullie bruiloft optimaal in een trouwfilm te verwerken, kun je er als bruidspaar het beste voor kiezen om een videograaf van begin tot eind erbij te hebben. Vanaf de voorbereidingen in de ochtend, tot het allerlaatste nummer van het feest en het uitzwaaien door de gasten. Dit maakt jullie trouwfilm helemaal compleet. Veel bruidsparen kiezen er echter voor de videograaf te boeken tot ongeveer het eerste uurtje van het feest. Mijn ervaring is dat het feest op veel bruiloften pas na het eerste uur echt “los” komt, waardoor veel leuke momenten van het feest niet altijd gefilmd worden. 

Gebruikt de videograaf een drone?

FAQ pijl

Veel bruidsparen willen maar al te graag drone beelden in hun trouwfilm. En begrijpelijk! Het is uniek perspectief, wat verder niemand te zien krijgt. Als videograaf probeer ik in elke trouwfilm een aantal drone beelden te gebruiken. Ik gebruik de beelden vooral om te locatie uit te lichten, en af en toe voor een specifiek creatief shot. Bijvoorbeeld het moment waarop het bruidspaar  met de trouwauto aankomt bij de locatie waar ze gaan trouwen. Dit gebeurt altijd in overleg, en kan op verzoek van het bruidspaar. Als videograaf moet ik me natuurlijk wel houden aan de lokale regelgeving. Zo mag er absoluut niet gevlogen worden in de buurt van vliegvelden, en moet het weer het op dat moment ook toelaten.

Tip : Vraag altijd even bij jullie trouwlocatie na of daar met een drone gevlogen mag worden. Sommige locaties willen dit namelijk liever niet! 

Wat voor apparatuur gebruikt de trouwvideograaf?

FAQ pijl

Per bruiloft videograaf zit er natuurlijk enorm veel verschil in de apparatuur die ze gebruiken. Zelf heb ik 2 Sony A7S III’s. Op dit moment is dit het allerbeste (ook qua gebruiksgemak) wat je als trouwvideograaf kunt krijgen. Deze camera’s filmen in 4K 10 bit 4:2:2. Doordat deze camera’s ook in 4K op 60 FPS kunnen filmen, kan alles in slowmotion opgenomen worden. Dit gebruik ik vaak tijdens de fotoshoot. Hier krijg je prachtige dromerige beelden van. Deze camera’s zijn erg geschikt voor het filmen in donkere ruimtes, waardoor er weinig tot geen ruis in de beelden komt te zitten. Tijdens de ceremonie gebruik ik ook een 70-200mm lens, daardoor kan ik vanaf achter alles vastleggen, zonder dat ik tijdens de ceremonie tussen de gasten door hoef te lopen. Zo ben ik dus helemaal niet storend! 
Verder maak ik nog gebruik van hoogwaardige kwaliteit microfoons. Op de camera zelf, maar ook losse microfoontjes voor bijvoorbeeld tijdens de ceremonie!