/ Over ons

Over FilmSquare

Inmiddels heb ik dit blauwe cameraatje ingeruild voor het echte werk en maak ik professionele video- en foto content die bedrijven verder helpt.

Over FilmSquare

Inmiddels heb ik dit blauwe cameraatje ingeruild voor het echte werk en maak ik professionele video- en foto content die bedrijven verder helpt. Inmiddels heb ik dit blauwe cameraatje ingeruild voor het echte werk

12x

Film wordt tot 12x vaker gedeeld online

10x

Goede film verhoogt de kans op conversie 10x

Vertel het verhaal van jouw bedrijf

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke verhaal. Onze missie is om dit verhaal krachtig over te brengen en je klanten te overtuigen. Bij Qart Media hebben we jarenlange ervaring in het produceren van bedrijfsfilms voor zowel particuliere bedrijven als Maatschappelijke organisaties.

We staan klaar om met je mee te denken en je te adviseren over hoe je (potentiële) klanten kunt benaderen.

Vertel het verhaal van jouw bedrijf

Film is overal en tegenwoordig niet meer weg te denken uit een goede marketingstrategie. Video is het perfecte middel om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Onze missie is om jouw boodschap kracht bij te zetten met aansprekende videoproducties die je doelgroep overtuigen.

We staan klaar om met je mee te denken en je te adviseren hoe jij film kunt inzetten voor jouw bedrijf.

// 03. Van begin tot eind

Onze werkwijze

1. Kennismaking

Elk project begint met een kennismaking. In dit gesprek bespreken we jullie wensen en kijken we welke stijl past bij het type video dat we gaan maken.

2. Script & concept

Na het kennismakingsgesprek bedenken we een creatief en visueel concept wat aansluit bij het type video. Ook letten we op wat voor jouw doelgroep aanspreekt.

3. Opnames

Alle voorbereidingen zijn getroffen en het is tijd om te gaan filmen! We werken volgens een eerder gemaakt script. Zo weten we zeker dat we alle benodigde beelden kunnen maken.

4. Nabewerking

In de montage maken we van de opgenomen beelden een verhaal. Door de combinatie van beeld, geluiden en muziek komt jouw echt tot leven.

5. Feedback & correcties

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er wat punten aangepast moeten worden. Geen probleem! We verwerken deze correcties zo snel mogelijk.

6. Oplevering

Dit is best een lang verhaal